lauantai 17. lokakuuta 2015

lanit

Oma pelipiste.

Tornion nuorisotoimi järjesti lanit perjantaina. Lanittaminen on ihan mahtavaa, joten tietysti halusin osallistua. Hinta oli halpa, 4€ nuorisoklubijäsenyys ja 2€ pääsylippu. Piti taksilla suhata tuonne, kun ei ole autoa täällä Torniossa käytössä. Onneksi lanipaikalle ei ollut kuin kilometri, eli pääsi halvalla. Toiseen suuntaan kaveri sitten kuskasikin, kun sen piti tulla Tornioon hoitamaan juttuja.

Tapahtumassa oli ihan mukavaa. Porukkaa joku 20 tai 30, ei liikaa. Kilpailuja oli, vielä kun oltais League of Legends -turnaus saatu, niin olisi ollut mahtavaa. Nyt ei ollut kuin CS:GO, Heartstone ja Tekken, joista viimeiseen osallistuin, pääsin semifinaaliin huippuhienolla taktiikalla: hakkaa kaikkia näppäimiä raivokkaasti ja toivo voittavasi.

Tekken-turnaus.

Tapasin siellä mukavaa porukkaa, vieruskaverin kanssa pelattiin useampikin erä LoL:ia, menestyksekkäästi ja vähemmän menestyksekkäästi. Sain paljon kehuja koneestani, näppäimistöstäni, ja mikä yllättävintä, hiirestäni. Se on joku 7€ kiinanpaska. Koneeseen kuitenkin upposi rahaa sen 1000€ ja näppäimistöönkin reilut 100€. Vasta katsoin tilitietoni, olin saanut toimeentulotuen, joten tilasin uuden näytön. Sinne meni melkein 500€, hups. Tilasin myös reitittimen, ja vaihdoin viimein 4G-nettiin, heihei rikkinäinen mokkula ja pätkiä 3G.

5 kommenttia:

  1. Kiva, jos sulla oli kivaa siellä. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kivempaa jos sie olisit täällä. :p Ens viikolla vielä kivempaa, kun uus näyttö, en malta odottaa. :D

      Poista
    2. aww, oot maailman söpöin :) T: sis

      Poista
  2. No tohonhan toimeentulotuki on tarkoitettu... Eli kun sehän on selvää että nörtti ei ilman kunnollista nettiyhteyttä tule toimeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis tuo mun nykyinen netti heittää aina välillä toimimasta, pitää kiskoa mokkula irti ja kytkeä takaisin, tosi v*ttumaista hommaa. Asumistukea tuli takautuvasti, joten oli varaa uuteen näyttöön. :)

      Poista